MENTRUM
Ifjúsági

Mi folyik a Cartoon Network-nél?

Valaki elárulhatná, mert már követhetetlen ami annál a csatornánál történik.

Akik a mai napig hűségesen követik a csatorna műsorát, azok mind tudják, hogy nem jó irányba halad a Cartoon Network. Az elmúlt évek során a célközönségük megváltozott, emiatt rengeteg műsort cenzúráznak, tüntetnek el, sőt nem egy sorozatnál történt már meg, hogy betiltottak epizódokat a "káros" tartalmak miatt. Így járt a Gumball csodálatos világa, a Yo-kai őrzők vagy újabban A daliás Ivandoe herceg kalandjai.

Azt is sokan észrevehettétek, hogy sokszor halasztanak el epizódokat (újabban a Bűvös varázskardok dupla évadzáróját), megcserélik az előre meghirdetett sorrendet. Ezúttal olyat léptek, ami nem feltétlenül probléma, de az, hogy nem tudják tartani a saját meghirdetett premier időpontjukat, nagy probléma egy csatornánál.

Ritkán hoznak előre premiereket, de tavaly is megtörtént. Akkor két epizódot hoztak előre majd' egy hónappal, mikor észrevették, hogy ezt mégsem kellett volna. Idén szintén él az egyhónapos intervallum, ám ezúttal több részt küldtek előbb adásba. Ja, a kevésbé népszerű Ben 10-ről van szó.


Január 20. óta hétvégente 15:00-kor adtak egy-egy újabb epizódot, aminek tényleges premierjére majd csak február közepén kellett volna sorra kerülnie. A mai napig, február 3-ig összesen 5 új epizód (2x11, 2x13, 2x15, 2x17, 2x19) került adásba, melyből egy minden bizonnyal világpremiernek számított. Természetesen ismétlés nem volt, így a rajongóknak néhány hetet kell még várniuk, ha látni szeretnék kedvenc alakváltó hősük legújabb kalandjaikat.